Pique: Benzema föddes på nytt genom användning av Ronaldos avgång

0

Barcelona men även Real utför gigantiska “Elektrisk energi Clлаsico” på söndag klockan 16:15.

Real Madrid ligger just nu på olika tillräckligt med utrymme genom användning av 17 den bästa poängen…, två större än Barcelona, ​​för att till slut gjorde två segrar oavgjort men även genom användning av det finns en möjlig triumf jag skulle inte för att hoppa för genom “kungarna”.

“Den den här typen matchen kommer inte att göra nysta en alltför stor mängd i förhållande till mästerskapet, å andra sidan det finns en seger kommer säkert att ge oss enormt självvärde. Vi tänka på för att inte en alltför stor mängd på dem, vi är de centrerade på oss själva. Fram till denna punkt även har vi inte för inte utfört inget särskilt fin, vi har varit tvungna tenderar att göra men högre gentemot Dinamo. “Vi bör bara för att visa sig vara extra effektiva.”

Pojken fick svårigheten i fråga om Benzemas form.

“Pojken föddes på nytt genom användning av Ronaldos avgång. Pojken lämnade ett hål efter sig, men även Benzema fyllde som utmärkt. De föregående säsongerna resten av sporten är faktiskt vackra men även mannen återvände välförtjänt åt landslaget. “Real är ändå för att inte bara för att Benzema.”

Leave a Reply