Det är det känt metoder till länge Lukaku närma sig tenderar att pausa

Chelsea-anfallaren Romelu Lukaku är redo att vara borta inom det finns en månad p.g.a. det finns en fotledsskada inom Champions League-matchen emot Malmö.

Även efter matchen Thomas Tuchel upptäckta som Lukaku närma sig tenderar att missa ett antal matcher, samt för närvarande rapporterar media på Ön tenderar att rehabiliteringen närma sig tenderar att pågå inom cirka 4 veckor.

De utmärkta nyheterna se fram emot de som “blues” är tenderar att i enlighet med detta system är de som kommande 5 matcherna för att inte genom användning av så tuffa rivaler. Chelsea närma sig tenderar att spela emot Norwich, Southampton, Newcastle, Malmö samt Burnley inom det följande period.

Lukaku väntas vara förbereda att se fram emot matchen genom användning av Juventus inom Champions League, som kan vara planerad mot 23 november.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × three =