Euro chockade de flesta i form av sin bekännelse

0

Den förra franska fotbollsspelaren Patrice Evra överraskade de flesta hela genom är benägna att erkänna är benägna att pojken utsattes vänta sexuella övergrepp på 13 års ålder.

Fransmannen, för att tillbringade verkar större delen resten av sin yrke inom Manchester United, talade inom det finns en intervju i form av British Times tidigare än det som säljer resten av hans självbiografiska bok “Inom love this game”. Det som säljer resten av e bok är planerad mot toppen resten av oktober.

“Som har varit ett besvärligt andra vänta mig. Det är det det finns en extrem position samt jag borde inte ha pratat så en alltför stor mängd i fråga om sätt. “Det finns en mamsen behöver för att inte höra sätt ifrån sitt av barn.”

Som har varit en massiv chock vänta honom.

“Min mamsen uttalas mot mig är benägna att hon har varit ledsen samt är benägna att jag för att inte måste placera sätt inom e bok som ett resultat av sätt har varit vänta för privat, å andra sidan efter jag i förklarade är benägna att sätt för att inte bara för att rörde mig, utan ut en även de som olika ungarna, accepterade hon mitt “, uttalas hon. Evra samt tillade är benägna att hon visste är benägna att e bok närma sig är benägna att förändra massor av människors begreppet i fråga om honom.

Leave a Reply