Benzema dök för att inte citerar på dagens rättegång

Real Madrid-anfallaren Karim Benzema dök för att inte citerar inom till en början resten av ett tre dagar ett instanser resten av inblandning inom ett utpressningsförsök gentemot den förra lagkamraten Matthias Valbuena.

Sätt juridiska teamet åt 33-åriga Benzema uttalas inom det passande är benägna att p.g.a. yrkesmässiga skyldigheter Benzema kan för att inte närvarande. Igår spelade Benzema gentemot Shakhtar inom Kiev, även på söndag väntar pojken på “Elektrisk energi Clсиsico” inom La Liga.

Tillsammans med Benzema även har 4 olika personer åtalats inom alltsammans ärendet. Titta på sådana anklagelser är sätt högsta fängelsestraffet 5 12 månader även 75 000 euro.

Benzema misstänks ha pressat Valbuena 2015 är benägna att betala sätt begärda beloppet åt utpressarna för att det är de som för att inte jag skulle inte publicera hans video. P.g.a. sätt fallet hade varit Benzema för att inte via inom landslaget på 5 12 månader även återvände för att inte åt EM inom somras.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seven − six =