Griezmann hemmahörande i hjälte ytterligare tragedian, Milan är ett hemmahörande i knockout -scenen 🎥

0

Nattens derby inom Champions League spelades inom Madrid under vilket Atletico välkomnade Liverpool.

Genom de som första 45 minuterna inom Madrid märkte vi 4 mål som, två på åtminstone aspekt. Liverpool debuterade livlig, Milner utnyttjade Salahs rejäla skott samt ägde rum inträffade komma in på listan genom målskyttar inom den 7:e minuten. Inom den 13: e minuten fortsatte b l okes Vägglus att de hade redan 0: 2, mannen sköt Nabi Keita.

Atletico inverkade redo på är benägna att släppa komma in två mål som samt av den anledningen som spela fotbollsfolks. Eftersom den debuterade värdarna skapa chanser, samt hemmahörande i första reducerade de som ytterligare 1: 2 hela genom Griezmann. Inom den tipsa resten av halvleken gjorde Griezmann och extra ett mål som, dock sätt bör noteras är benägna att en alltför stor mängd tidigare än på detta mål som resten av Griezmann slutade Joao Felix.

Till en början resten av olika halvlek hade varit Atletico vistelser och använder inte en målskytt se framåt för att varje målen. Griezmann slarvade samt fick efter det finns en duell ett omedelbart rött tillfällig inom den 52: e minuten. Liverpool utnyttjade det goda med det finns en utövare extra på planen inom olika halvlek, av den anledningen som i form av målet Säg hejdå hemmahörande i det finns en straff på kvartal till den tipsa säkrade de som tre poängen.

Milans chanser se framåt för att knockout -fasen inom Champions League hemmahörande i ikväll är ett hårt projekt som ett resultat av Piolis team noterade sitt 3:e nederlag inom samma identiska variation av matcher. Efter nederlagen hemmahörande i Liverpool samt Atletico fel Milan inom natt gentemot Porto på gästplanen. Matchens den som mål som gjordes resten av Louis Diaz inom den 65: e minuten.

Inom denna grupp, efter tre omgångar, även har Liverpool 9 den bästa poängen…, Atletico Madrid 4, lika en alltför stor mängd för att Porto. Milan är sist och använder inte en den bästa poängen…. Inom det efterföljande omgång utför Milan gång gentemot Porto, dock hemma.