Newcastles flygplan avslöjade, de som behöver ha den dyrbara tränaren på planeten

De som nya rik ägarna inom Newcastle siktar på är benägna att växande klubben efter Atletico Madrids form även på grund av detta faktum är deras gigantiska behovet tränaren Diego Simeone.

Detta är anledningen shejkerna för att inte närma sig är benägna att ångra de pengarna med avsikt att leverera Simeone på rodret, inom ett “paket” via sportchefen se fram emot “Quilters” Andrea Berta, avslöjar “AS”.

Planen är är benägna att först leverera via sig Bertha, för att även har jobbat inom Atletico Madrid inom 9 12 månader, även Newcastle närma sig att leverera honom fria en duk på överföringar även en oerhörd budget.

Ägarna ytterligare Newcastle hoppas är benägna att pojken skulle vara personen som som kan att styra Diego Simeone för att manövrera för ytterligare “St. James Park”. Det kommer ej är benägna att växa till att bli jämnt i alla avseenden som ett resultat av argentinaren för tillfället är världens högst betalda via cirka 30 tusentals och tusentals euro per säsong.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nineteen − seventeen =