Fati är de allra bästa 18-åringen inom Barcelonas historiskt förflutet

0

[ad_1]

<>

Ronald Koeman hävdade till att börja med resten av säsongen tenderar att pojken saknade det finns en lirare för att Ansu Fati, att tillägga när som helst 18-åringen återvände åt planen efter det finns en 11-månaders paus vände som klart varför pojken tyckte som.

Fati gjorde två mål som efter du kommer att behöva återvänt åt 4 matcher. Hans mål som kontra Valencia inom söndagens seger hade varit hans 13: e inom ligan se framåt för att Barcelona. Via som målet identifierade “Marca” tenderar att Fati slog klubbrekordet att tillägga är faktiskt även har flest mål som avslutade inom Barcelonas historiskt förflutet genom 19 12 månader.

Det dessförinnan rekordet hölls resten av Bojan Krkiќ för att gjorde 12 mål som tidigare än pojken fyllde 19, Messi stod för att inte ut så en alltför stor mängd genom den perioden att tillägga gjorde sju mål som. Argentinaren debuterade göra mål som se framåt för att de som kommande två åren, så pojken firade sin 21 -årsdag i form av 42 mål som.

Fati fyller 19 den 31 oktober att tillägga då även har pojken tre matcher åt inom La Liga, så pojken närma sig ha förmågan att slå sitt rekord.

Kommentarer



[ad_2]

Leave a Reply