Risk Wheels Unleashed, denna sort är innehållsplanen efter lanseringen

genom vilket Vägkarta resten av innehåll material efter lansering med ursprung i Risk Wheels släpps bryta fritt, för att meddelades för närvarande resten av Mattel även Milestone, inkorporerar samarbeten via ganska identifierade märken för att Street Fighters, Masters of the Universe, Aston Martin, BMW även extra.

För att du ska ha läst inom vår provat av Hot Wheels Unleashed, den nya racer inspirerad resten av metallbilar även har en mängd antal vägar även fordon, utöver ett trevligt körmönster.

Tja, på detta ganska mycket lovande tekniker närma sig är benägna att stödjas resten av tre Risk Wheels Flytta att kunna låsa nämner en mängd DLC: er relaterade ytterligare autentiska Risk Wheels, ytterligare Barbie, DC, Masters of the Universe, Street Fighter, Teenage Mutant Ninja Turtles även OEM -tillverkare för att Aston Martin, BMW även McLaren även en mängd fler.

Risk Wheels Unleashed, färdplanen titta på innehåll material efter lanseringen

Dessutom Utan kostnad DLC även premier närma sig är benägna att släppas via jämna mellanrum även är redo att inkludera bilar, spårbyggnadsmoduler, anpassningselement även exklusiva temainställningar för att introducerar nya miljöer. Ivrig spelare kan till och med det som får risk för att delta inom säsongens lopp, utmaningar inom begränsad ett tag via nya bilar även speciella belöningar.

Risk Wheels Flytta Vol. 1 närma sig är benägna att det har varit det av tillgängligt på lanseringen även närma sig är benägna att inkludera tio bilar med ursprung i universum resten av märken för att Barbie, DC, gatukämpe Att tillägga Teenage Mutant Ninja Turtles, tre anpassningspaket även tre moduler titta på utveckling resten av antydan. Som kan till och med att införliva det finns en DC DLC -expansion resten av Läderlappen. Huvudpunkterna i fråga om HOT WHEELS – Batman Expansion även Risk Wheels Flytta Vol. 2 även Vol. 3 närma sig är benägna att avslöjas på ett på ett tag händelse.

Risk Wheels Unleashed närma sig är benägna att inkludera 66 bilar med ursprung i ett antal popkulturens förmodligen den mest ikoniska märken på lanseringen för att DC: s Batmobile, Teenage Mutant Ninja Turtles ‘Party Wagon, Peanuts’ Snoopy, KITT from Knight Rider även The Time Machine resten av Igen ytterligare längre sikt även extra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × 3 =