FIFA behöver ha 1 miljard dollar med ursprung i EA vänta licensen att tillägga behöver utesluta exklusiviteten, rapport

Det finns en ny New York Times rapporterar säger är benägna att FIFA ber EA är benägna att betala extra 1 miljard greenback vänta licensen (vart fjärde 12 månader) att tillägga behöver dessutom begränsa EA: s kapacitet är benägna att inkomster på FIFA -märket utomhus sporten.

För att anges är förhandlingar med avsikt att förnya kontraktet mellan FIFA att tillägga EA har dom pågått inom två 12 månader att tillägga för tillfället är har dom nått ett block. Licensen, vars slutlig iteration även har pågått inom 10 12 månader, närma sig är benägna att sluta efter Qatar -VM. New York Times rapporterar är benägna att FIFA behöver fördubbla den utbetalning för att EA begärt, vilket erbjuder siffran mot genom 1 miljard greenback vart fjärde 12 månader.

De som svårigheten det är det ändå för att inte bara för att relaterat mot betalningen resten av licensen. Sanningsfasetter är är benägna att EA att tillägga FIFA för att inte är överens i fråga om ensamrätt. EA behöver för att inte bara för att ha kontroll genom sporten, och använder inte en dessutom genom ett totalt ekosystem relaterat mot FIFA, tillsammans med spelturneringar att tillägga digitala merchandise för att NFT. Som slutgiltiga valet i fråga om förnyelse resten av avtalen väntas ske inom toppen resten av året.

För att vi redan jag vet att är brist på licens FIFA jag skulle inte tillfogande brist på förmåga är benägna att för att använda sig av namn, logotyp att tillägga rättigheter på VM. EA för att ändå jag skulle inte behålla rättigheterna på golfutrustning, arenor, utövare att tillägga varje sak för att kretsar kring dem. EA funderar på därefter i fråga om priset på licensen att tillägga förlusten resten av exklusivitet är ett acceptabelt värde är benägna att betala vänta ett {begränsat} variation av förmåner, i rad med New York Times.

FIFA behöver utöka sitt eget samarbeten (mot instans genom användning av Fortnite att tillägga Epic Games) med avsikt att accelerera intäkterna att tillägga placera upphöra vänta den exklusivitet för att garanteras EA. Av den anledningen kan rörelsen dessutom lösa är benägna att för att inte förnya licensen att tillägga hålla fast vid det sagan genom användning av ett nytt namn. Inte för länge sedan registrerades mot instans varumärket “EA Sports FC”

Det finns en FIFA 22 -spelare

Peter Moore, för att hade det finns en större funktion på EA tidigare än pojken lämnade rörelsen 2017, uttalas: “Jag ha i åtanke för att inte är benägna att jag du har någonsin även har utfärdat ett tillkännagivande i fråga om är benägna att de befinner sig inom namn i fråga om är benägna att förnya licensen. På detta är alldeles klart ett litet signal.”

Moore tillade vidare: “Personligen jag skulle inte jag vi säger att,” Redo det finns en sekund – vi förfogar över faktiskt spenderat ton tusentals och tusentals greenback på är benägna att konstruera denna franchise och du har säger mot mig är benägna att Epic Games är redo att finns tillgängliga i att tillägga förvärva det finns en licens vänta namnet vi ” ve byggt att tillägga lagt kommer in inom sätt. uppmärksamhet och eftersom blev det finns en synonym vänta online-spel? ‘ Så säker, jag börjar till a att byteshandel med avsikt att stoppa är benägna att sätt pågår. ”

Spelets framgång är inom hela omständigheter monumental, för att den FIFA 22 som är första, andra, tredje, fjärde och femte i den italienska rankningen. I enlighet med Piers Harding Rolls, det finns en analytiker på Ampere Analysis, tjänade FUT 1,2 miljarder förra året, mot vilket bör läggas inkomstfamiljer med ursprung i främja resten av sporten (att tillägga extra). Närma sig 250 tusentals och tusentals i fråga om året vänta licensen är benägna att växa till att bli vänta en alltför stor mängd vänta EA?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 − thirteen =