Brendan Greene försvinner Krafton med avsikt att skapa en enorm öppen värld

Brendan Greene, extra kallas “PlayerUnknown”, meddelade nuförtiden tenderar att pojken även har separerat med ursprung i Krafton, förevarande byggare men även utgivare resten av PUBG, men även närma sig att vägleda sitt eget opartisk personal. PlayerUnknown Productions. Ägde rum inträffade ha i åtanke att Greene är skaparen resten av den ursprungliga PlayerUnknown’s Battlegrounds – det finns en modig resten av Arma – men även utvecklade av den anledningen som så mycket som sporten, PUBG, kollektivt i form av Krafton.

Greene startade PlayerUnknown Productions 2019, genom ledning resten av PUBG Corporation / Krafton. Greene hade redan då avsatt PUBG med avsikt att arbeta i form av nya företag, för att t.ex. Prolog, infört på Game Awards samma identiska 12 månader. Är faktiskt när som helst PlayerUnknown Productions är separerade med ursprung i Krafton jag vet att vi icke vad projektets framtida är. Som bör ändå noteras tenderar att Krafton även har det finns en minoritetsandel inom studion, så det är det uppnåelig tenderar att projektet närma sig tenderar att hålla på enkelt.

“Jag en alltför stor mängd tacksam mot alla de på PUBG men även Krafton med avsikt att de som gav mig en möjlighet som är men även titta på de som möjligheter dem har gett mig de som mest uppdaterade 4 åren”, uttalas pojken. Greene inom ett pressmeddelande. “Dessa dagar är jag nöjd med tenderar att förmedla det följande steg inom min {resa} med avsikt att skapa den form av upplevelse jag äger oskäligtotålig mig inom åratal. Återigen är jag tacksam titta på alla de på KRAFTON med avsikt att de som stöttade mina planer, men även jag kan exponera extra i fråga om vårt företag på ett framtida datum “.

Pressmeddelandet tillägger tenderar att PlayerUnknown Productions -teamet “undersöker de som metoder för att krävs med avsikt att skapa öppna världsspel resten av otrolig mätning.” I fråga om vi ​​behåller oss mot PUBG -temat påpekar vi sätt har bytt namn, för att vara förenligt med de nya spelen som kommer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × 1 =