Werner: Det är det hela tiden hårt se framåt för att oss emot team för att Makedonien

Tyskland vunnit inom natt Makedonien i form av övertygande 4: 0, samt två mål som gjordes resten av Timo Werner.

Werner gjorde varje målen inom olika halvlek genom loppet av det finns en period på tre min (70: e samt 73: e minuten).

”Som finns team emot vilka sätt hela tiden är hårt se framåt för att oss tenderar att spela inom den primära fasen, samt Makedonien är ett resten av de som lagen. Det är det fin tenderar att vi inte för inte släppte kommer in ett mål som. Som har varit besvärliga villkor, å andra sidan efter tenderar att vi tagit ledningen gick sätt lossa se framåt för att oss. “Jag äger ett otrolig samarbete i form av tränaren, pojken föreställa på mina egenskaper samt jag glädjefylld tenderar att jag på på detta betyder gav igen arrangemanget”, nämnde Werner.

I form av denna seger säkrade Tyskland placeringen på VM inom Qatar, för att spelas det efterföljande 12 månader.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

10 − 5 =