Messi satte nytt rekord inom Sydamerika

Lionel Messi växte till den primära fotbollsspelaren hemmahörande i den sydamerikanska kontinenten för att gjorde ett minimum av 80 mål som titta på sitt landslag.

Argentinaren gjorde ett mål som inom duellen emot Uruguay (3-0), och så de olika två målen hade varit Rodrigo De som Paul dessutom Lautaro Martinez.

– Vi spelade det finns en jättebra match. Alla sakerna fungerade bra. “Uruguay väntade på sin sannolikhet dessutom då är de som farliga, å andra sidan efter tenderar att vi gjorde sätt första målet växte till sätt att omedelbart lossa.”

Argentina är obesegrat på 24 matcher, dessutom grund av Brasiliens attrahera inom Colombia reduceras skillnaden bakom den viktigaste rivalen genom användning av sex den bästa poängen… inom kampen i fråga om förstaplatsen inom sätt sydamerikanska kvalet åt VM (VM) inom Qatar 2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × one =