“Makedonien är inom avsnitt via är benägna att skapa det finns en ny fysiognomi, huvudmålet titta på på detta team är är benägna att vara aggressiv Euro 2024”

Makedonien fortsätter att vara via inom sporten att kunna kvalificera sig ytterligare VM, dock titta på tränaren är på detta en chans titta på laget är benägna att spela högre.

”Vi har nu ett tydligt mål som även det finns en fantasifull och, vi befinner oss inom det finns en avsnitt via är benägna att skapa det finns en ny fysiognomi. Vi behöver ha ett konkurrenskraftigt team inom Euro 2024 -kvalet inom Tyskland. Till dess närma sig vi är benägna att för att använda sig av som att kunna låt oss titta på vårt största ut. Denna dag även har vi det finns en en blandning resten av tonåring även expertisförväntningar, publikens hjälp vägledningar oss faktiskt att uppnå de som uppsatta målen, säger Milevski på dagens presskonferens.

Vi påminner er i fråga om är benägna att matchen via Tyskland spelas inom morgon via börja 20:45.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × five =