Engelska golfutrustning är emot försäljningen resten av Newcastle

0

Engelska golfutrustning även har begärt ett tryck på montering genom användning av Premier League -ledningen se fram emot det följande per vecka.

Skälen åt mötet är försäljningen resten av Newcastle åt ett konsortium med ursprung i Saudiarabien. Hela 19 olika golfutrustning inom Premier League är emot affären även varför de som för att inte informerades tidsgräns.

Premier League godkände försäljningen efter du kommer att behöva fått juridiskt bindande doc i fråga om är benägna att kungariket Saudiarabien för att inte jag skulle inte kontrollera klubben, vilket fram till nu även har varit ett {hinder}.

Klubbarna är oroliga med avsikt att Premier League -märket är redo att skadas, dock dessutom med avsikt att de som nya ägarnas rikedom närma sig är benägna att göra är benägna att överföringssummorna även lönerna höjs och extra.

De som 19 klubbarna du tänker för att inte är benägna att ta slut försäljningen, som ett resultat av de som redan är sena genom användning av som, dock de som behöver kontrollera förklaringarna åt på detta bosättning.

[ad_2]

Leave a Reply