det efterföljande generations utan kostnad uppgradering 2021

De som utan kostnad det efterföljande generations uppgradering se framåt för att Cyberpunk 2077 Samt The Witcher 3PS5 även Xbox Series X förväntas ändå inom toppen resten av 2021, i enlighet med vad CD Uppdrag RED rapporterade på den mest uppdaterade finanskonferensen se framåt för att som polska firman.

Sätt finns inga exakta datum, dock perioden tas för att målet se framåt för att lanseringen resten av uppdateringar, inom CD Uppdrag RED -programmen är som ändå 2021, så som polska laget siktar ändå på är benägna att lansera uppgraderingarna inom toppen resten av året, tydligen.

På grund av detta faktum återstår samma identiska datorprogramvara för att redan hade presenterats inom mars 2021, dåsläpp på PS5 och Xbox Series X | S 2021 hade bekräftats, såväl för att upprepades också i juni 2021, dock göra en ersättning för situationen vara insatt i att vi men för att inte ge betydligt absolut, utöver lagets avsikter.

För att förra rapporterats resten av utvecklarna, nästa generations uppdatering kommer att dra full nytta av PS5 och Xbox Series X, som kan vara betydligt uppgraderingar mot både Cyberpunk 2077 även The Witcher 3 på entrén teknologisk större än innehåll material.

Uppdateringarna närma sig är benägna att distribueras utan kostnad mot dem för att redan stolt äger de som förevarande genversionerna resten av Cyberpunk 2077 även The Witcher 3, dock de befinner sig ändå ganska mycket beaktansvärda merchandise se framåt för att CD Projekt RED: släppet resten av ännu en modellkort som kan vara uttryckligt utformad se framåt för att nya plattformar är redo att representera ännu en betydligt höja se framåt för att Cyberpunk 2077, liksom se framåt för att The Witcher 3 för att av kontinuerligt är benägna att ligga vistelser på vågen, även grund av de som antal avvikelserna mellan Netflix även extra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × one =