“Marka”: Kuman ordnade det finns en intervju, Laporta ställde kommer in den!

Nederländska medier rapporterade tenderar att Laporta förbjöd Kuman att prata i fråga om “SBS6” -tv, rapporterar “Marka”.

Barcelonas ägde rum inträffade överens inom fredags i fråga om tenderar att vara besökare som på showen “HLF8” för att jag skulle inte spelas kommer in inom onsdags, dock Laporta gav för att inte grönt mild.

Förment Kuman mannen har varit förbereda att för att gå på avbokning inom Barcelona. Mannen är genom stor ansträngning, en alltför stor mängd även har skrivits i fråga om hans efterträdare, dock Laporta överraskade honom.

Barcelona fel borta emot Atletico förra helgen samt ligger är faktiskt nia inom La Liga, 5 faktorer efter Real Madrid, Atletico Madrid samt Real Sociedad, för att toppar tabellen genom användning av 17 faktorer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

13 − 4 =