Ristovski: Sätt finns ingen person lossa eller hårdare match – att indikera oss inom finaste mild!

Tidigare än fotbollslandslaget ligger två relevanta matcher inom VM -kvalet, Liechtenstein även Tyskland.

Vi kommer att tenderar att spela emot Liechtenstein på ett gästfält fredag ​​den 8 oktober, då å andra sidan vi kommer att att uppfylla för Tyskland den 11: e inom Skopje. Angriparen Milan Ristovski framhöll den primära matchen i form av Liechtenstein för att den mest viktiga.

”Matchen i form av Liechtenstein närma sig tenderar att visa sig vara den mest viktiga. I fråga om vi ​​vinner den matchen närma sig vi för att gå in emot Tyskland i form av det finns en fin stämning. Sätt finns ingen person lossa eller hårdare match, samtlig match även har sin egen lätt vikt. Vi bör ge vårt största, nuvarande oss inom korrekt mild även jag drömmer om att vi ska det som får ett fin konsekvens. “En gång du utför vänta ett landslag representerar du kan en lantlig även som måste vara tryck, samtlig fotbollsspelare hantera som”, säger Ristovski.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × five =