Serbien närmar sig det som får omedelbart samarbeta inom gruppspelet inom Champions League

Serbiska medier rapporterar tenderar att deras klubbarnas goda prestationer inom Europa även har bidragit ytterligare tenderar att befästa tolvta tillräckligt med utrymme bland ecu av länder som i enlighet med UEFA -koefficienten.

På detta är faktiskt viktigt som ett resultat av de förhåller sig intill det som får en omedelbar individer inom den väsentligen den mest elitära ecu konkurrensen. I rad med rankningen kommer att få de som första 11 det finns en direktplats inom Champions League.

Nuförtiden även har Serbien två golfutrustning på euroscenen. Red Star dessutom Partizan vinner varje inom rad dessutom bidrar därför ytterligare UEFA -koefficienten. I fråga om de som når Ukraina, för att ligger framför dem, jag skulle inte Serbiens mästare säkra en omedelbar platsen inom gruppspelet inom Champions League.

Makedonien ligger ett på 47: e tillräckligt med utrymme på denna rankningslista.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 − 2 =