“Jag har ingen aning vilken för att jag skulle inte leda Barcelona högre än mig”

Ronald Koeman är målet se framåt för att hård kritik p.g.a. Barcelonas dåliga prestationer den den här typen säsongen. Den katalanska det stora upplevde ett bråk emot Benfica hemmahörande i 0-3, även sätt har varit och extra det finns en smäll inom laget se framåt för att laget.

Barcelona besöker Atletico Madrid inom morgon även sätt har fått troligen den slutlig matchen se framåt för att Kuman på lagets bänk i fråga om de som förlorar emot detta mästaren.

Holländaren höll det finns en presskonferens gå igenom morgondagens match även överraskade journalisterna även fansen.

”Jag jag vet att tenderar att varje liten sak är på grund av resultaten om du hamnar . Jag tänka på observera min arbetsplan. Ingen person inom laget instruerade betydligt se framåt för att mig. Jag hör tenderar att presidenten har varit under vilket inom morse, å andra sidan jag behöver inte träffat honom. Jag den här typen resten av kärlek åt laget. Jag kan inte att svara din undran i fråga om anslutningen åt Laporta. Jag bjuder till försvara mig hemmahörande i hela. “Jag känner för att inte det finns en för att jag skulle inte leda sätt den här typen laget högre.” Kuman.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 − 11 =