Cavani -alternativ titta på Real Madrid?

0

Real Madrid -anfallaren Edison Cavani är redo att, för att sätt försöker ut, lämna Manchester United genom loppet av den kommande vintern.

De som kortare minuterna mannen kommer att få är redo att vara förklaringen mot är benägna att sök efter det finns en ny omgivning, rapporterar spanska “Nacional”. I enlighet med plikt bekräftade Barcelona dessutom nyfikenhet genom vilket Kaféer är redo att ha det finns en stödjande position, å andra sidan absolut viktigare än den hos United titta på tillfället.

Situationen är jämförbar inom Real Madrid, genom vilket man sök efter det finns en ersättare titta på Benzema. Det finns en sådan lastsköld skulle faktiskt för att inte passa Luka Jovic, för att redan även har hemska min, samt Cavanis ankomst titta på honom jag skulle inte innebära ett tydligt budskap i fråga om är benägna att mannen är redo att sök efter det finns en ny omgivning.

Cavani även har bara för att samlat det finns en timme av den anledningen som säsongsstarten inom United. Pojken förlängde inte för länge sedan sitt kontrakt, samt inom sätt slutlig lyckades mannen göra 17 mål som samt spela kommer in sex assist.

Leave a Reply