“Mbape kommer inte att göra för att avvika från PSG”

Ole Gunnar Solskjær försökte uppmuntra varför mannen drog igen Bruno Fernandez dessutom Cristiano Ronaldo inom 2: 1 -nederlaget gentemot Young Boys till att börja med resten av Champions League dessutom satte ett skadligt att rekord titta på klubben.

United tog ledningen hela genom Ronaldo, dock efter som röda kartongen med ursprung i Aaron Van-Bissaka tog Solskjær ut portugisen dessutom ersatte dem i form av Nemanja Matic dessutom Jesse Lingard. Som hade varit Lingard för att gjorde som dyr misstaget inom matchens slutlig andra hela genom för att avvika för bollen mot Young Boys -anfallaren.

”Den 70: e minuten även har redan gått, den 2 sprang en betydande mängd på lördag dessutom den här dagen. Vi lekte till 1 astroturfyta dessutom vi ville ha erfarenheten resten av Nemanja dessutom Jesses tår en. Genom användning av Jesse behöver ingen person fotbollsspelare göra felet, dock som är en del av sporten. Alla de gör felet dessutom vi kommer att tenderar att lära resten av på detta nederlag. “Det kommer vara klart på söndag, titta på det är det den denna sort sportens natur.”

I överensstämmelse med Solskjær är den barnen domaren Francois Leteksie delvis skyldig mot nederlaget, som ett resultat av mannen för att inte dömde straff titta på foulen gentemot Ronaldo.

“Ronaldo måste ha gjort och extra ett mål som med ursprung i straffpunkten, dessutom dock fick vi ett rött övergående. Genom straffet tryckte mannen på Ronaldo i form av ena handen, dock domaren önskade att för att inte nuvarande straff, som ett resultat av mannen måste nuvarande ett rött övergående titta på dem. “På detta är vanligtvis fallet i form av barnen besluta”, förklarade Solskjær.

United träffade för att inte Young Boys mål som till 1 timme, dessutom Solskj какоr för att på 11 matcher inom Champions League även har hela sju nederlag. Hela 13 andel resten av de som totala nederlagen titta på “djävlarna” inom Champions League är genom loppet av ledning resten av Solskj (r (7-out-54).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

sixteen + 14 =