Det finns en tillstånd för att den emot Young Boys inom United skulle inte ha inträffade honom av den anledningen som säsongen 2003/2004

0

Manchester United led ett chocknederlag resten av Young Boys igår till att börja med resten av Champions League.

På detta hade varit den primära matchen se fram emot Ronaldo Efter du kommer att ha återvänt åt Champions League gjorde portugisen ett mål som, dock kan för att inte rädda sitt lag ifrån nederlag.

“Red Devils” tog ledningen genom användning av 0: 1 efter tenderar att Bruno Fernandez assisterat Ronaldo, även matchens mest viktiga andra hade varit troligen uteslutningen resten av Aaron Van Bisaka inom den 35: e minuten.

Som schweiziska laget gjorde varje målen inom olika halvlek.

Inom hela matchen lyckades United göra bara för att två skott inom ramen se fram emot motståndarens mål som. Som första hade varit Ronaldos mål som inom den 13: e minuten även och extra ett skott inom den 25: e minuten.

Betydligt sådant skulle inte ha inträffade United av den anledningen som säsongen 2003/2004 även av den anledningen som dess även har “Red Devils” utfört 138 matcher.