Watch Dogs: Legion and Assassin’s Creed, datum och trailer för crossoverWatch Dogs: Legion and Assassin's Creed, datum och trailer för crossover
Den efterlängtade crossoveren mellan Watch Dogs: Legion och lätthet Assassin’s Creed även har till slut ett släppdatum och lätthet det finns en presentationstrailer: spår oss undersöka sättet .. Crossoveren mellan Watch Dogs: Legion och lätthet Assassin’s Creed även har till slut ett släppdatum och lätthet det finns en trailer: sättet har fått tillgänglig av och lätthet i form av 24 augusti med den spelbara karaktären Darcy se framåt för att Season Flytta -ägare. Efter granskningen resten av DLC i form av Aiden Pearce av konstant därefter Ubisofts hjälp se framåt för att sättet slutlig avsnittet resten av dess actionserie, inom sättet denna sort fallet i form av det finns en {särskilt} tydligen crossover, för att kombinerar två berättande universum så ett distinkta och lätthet separata. Exakt {kan vi} …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

10 + 4 =