Call of Duty Black Ops Cold War: Infiltrator mode trailer påminner om Among UsCall of Duty Black Ops Cold War: Trailer för infiltratorläge som påminner om bland oss
Det finns en ny trailer vänta Call of Duty Black Ops Cold War presenterar att markera nya Infiltrator -läget som inkluderar säsong 5, för att påminner betydligt i fråga om bland oss. Via det finns en trailer presenterade Activision att markera nya Infiltrator -läget som inkluderar Call säsong 5 resten av Duty Black Ops Cold Krig. Såväl som på somliga metod påminner att markera bland oss. Inflitrate är ett flerspelarläge i form av undersökande delar vänta tio entusiastisk spelare. Inom varenda njuter närma sig att markera är benägna att det har varit det infiltratorer som kan inneha ytterligare plikt är benägna att ta bort de som olika agenterna eller placera igång sprängämnen på andra platser på kartan. Omvänt närma sig utredaren inneha att markera jobbiga …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 − seven =