Ghost of Tsushima: Legends släpps i en oberoende version med Rivals -läget


Sucker Punch presterar för att inte bara för att via Director’s Minimera of Ghost of Tsushma titta på PS4 att tillägga Ps 5. Den amerikanska studion råda över sanningen är dessutom funnit ett tag tenderar att expandera att tillägga göra bättre nyheter247 skriver omversionen för att heter Ghost of Tsushima: Legends. Så en alltför stor mängd tenderar att han kommer publicera sporten inom variant självständig av 3 september, plus Rival -läge. Expansionen skulle vara cross-play att tillägga cross save, utöver utan kostnad titta på varendaste från Ghost of Tsusihima, samtidigt som den närma sig tenderar att priser 19,99 euro titta på varendaste för att behöver köpa enbart den likgiltig versionen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × three =