Back 4 Blood, en 19-minuters spelvideo från betaBack 4 Blood, en 19-minuters spelvideo från beta
Back 4 Blood råda över gått kommer in inom betafasen samt vi är redo att låt oss att anse inom aktion via det finns en spelvideo för att varar inom 19 min, publicerad resten av IGN. Back 4 Blood råda över gått kommer in inom stängd beta av den anledningen som ikväll samt IGN råda över lanserad det finns en spelvideo via det finns en längd på 19 min hämtad av denna preliminära framställning resten av sporten. För att du kan absolut råda över läst inom vårt Back 4 Blood -test erbjuda titeln för att avancerade resten av Turtle Rock Studios det finns en engagerande upplevelse genom vilket du kan konfronterad den kollektivt via kompisar samt är utrustad via det finns en förvånande tjocklek. “Vi bör erkänna: spela Back 4 Blood hela …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four + 3 =