NBA 2K22 kommer att ha ett dynamiskt soundtrack med Aitch, Freddie Gibbs, Gunna och Megan Thee Stallion


Amerikansk basket och därav musik även har hela tiden varit kopplade. Av den anledningen även har sökandet efter korrekt soundtrack hela tiden varit en av kuraterade aspekterna från NBA 2K. I form av att iaktta nya kapitlet 2K Games önskade att mannen bära det efterföljande steg. Att markera även har att iaktta amerikanska förlaget i sanningen meddelat NBA 2K22 närma sig vara ägare till det finns en dynamiskt ljudspår, som kan tenderar att utvecklas hela månaderna, skapad från artister för att t.ex. Aitch, Freddie Gibbs, Gunna, Megan Thee hingst, Metro Boomin, Saweetie, Skepta, Smino, Travis Scott och därav en hel del fler.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × 5 =