Battlefield 2042, Exodus kortfilm tillkännagiven av EA med officiellt datumBattlefield 2042, Exodus kortfilm tillkännagiven av EA med officiellt datum
Electronic Arts även har meddelat publiceringen resten av det finns en kortfilm via titeln Exodus for Battlefield 2042, via datum då vi kan undersöka den. Battlefield 2042 närma sig inneha det finns en historiskt förflutet, äntligen: Electronic Arts även har meddelat det finns en kortfilm via titeln Exodus men även tillägnad sporten: vi kan undersöka att markera den 12 augusti kl. 17.00, italiensk ett tag. Inom väntan på den öppna betaversionen resten av Battlefield 2042, som kan inom september på PC men även konsoler, närma sig vi på grund av detta faktum ha förmågan att kontrollera betydligt extra i fråga om arrangera se fram emot på detta nya kapitel men även uppfatta varför fraktionerna inom sektorn slåss. Inom avsaknad resten av det finns en berättande kampanj även har svaret för att DICE men även …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five + 4 =