Rocket League x 007: Aston Martin DB5-trailer, snart tillgängligRocket League x 007: Aston Martin DB5 -trailer, snart tillgänglig
Rocket League samarbetar genom användning av 007: denna sort är trailern se fram emot Aston Martin DB5 såväl som paketet som kan vara tillägnat att markera, för att innefattar fordon såväl som en tillägg .. Psyonix även har tillkännagett ett nytt samarbete se fram emot Rocket League, tillägnat 007. Den hemliga agenten närma sig tenderar att rasa inom sportspel grund av sin egen Aston Martin DB5. Ovan kan ni låt oss det finns en presentationsvideo från fordonet, för att vill bilen hastighet hela genom det finns en stadsgator under det att, den jagar bollen. 007 Aston Martin DB5 närma sig tenderar att det har varit det att skaffa sig inom Rocket League Item Shop se fram emot 1100 kredit såväl som även har den ikoniska 1963 Aston Martin DB5 genom användning av …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eighteen + nineteen =