Hot Wheels Unleashed: licensierad bil i Milestone-spel med Diecast-trailerHot Wheels Unleashed: licensierad bil i Milestone-spel med Diecast-trailer
Risk Wheels Unleashed närma sig är benägna att inkludera antal licensierade fordon med ursprung i hemmahörande i sanningen även TV-serier eller antal celeber franchiser, för att verkar inom den denna sort nya Diecast-trailern .. Risk Wheels Unleashed kommer att få det finns en ny injektion resten av användbara fordon inuti Milestone-spelet i form av antal licensierade mode- för att reproducerar verkliga bilar även olika legendariska resten av tv-serier, filmföreställningar även antal franchiser, för att vi vill inom den nya Diecast Trailer se framåt för att titeln inom höra sig för. Inom arkadracingspelet är förutsatt på de som legendariska Risk Wheels-bilarna närma sig massor av fordon är benägna att det har varit det tillgängliga tillsammans med bara några få verkliga härligheter med ursprung i hemmahörande i att markera dagen före detta, synliga inom den nya trailern, för att …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 + 8 =