GRID Legends: Trailer för Codemasters arkadracingspel, kommer till PC och konsol 2022GRID Legends: Trailer för Codemasters arkadracingspel, kommer till PC och konsol 2022
EA även Codemasters presenterade via det finns en trailer GRID Legends, att iaktta nya kapitlet inom den kända serien arkadracingspel för att anländer 2022 på PC även konsoler. GRID Legends är återkomsten från att iaktta klassiska arkadracingspelet ifrån Codemasters, att iaktta första utvecklade även släppta genom etiketten Electronic Arts. Att kunna tillkännage sporten släpptes den 2 rörelsen underEA Play Lev det finns en spektakulär trailer även meddela lanseringsperioden: 2022 på Xbox Series X | S PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One även PC. GRID Legends är ett intressant körspel för att rusar via det finns en otrolig …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 − 7 =