eFootball, Assassin’s Creed Infinity och andra: är live-tjänster framtiden för videospel?


Det är det frivolöst tenderar att falla komma in inom generaliseringar även i ämnet av online-spel, skapa rådande trender även genom vilket det existera en okomplicerad logisk tillväxt från tillfällen, på grund av detta faktum är att iaktta för att inte en alltför stor mängd meningsfullt att prata angående det finns en “återkomst” från livesport servicespel på scenen, som ett resultat av att iaktta extra handlar angående deras naturliga tillväxt. Att markera för att inom det finns en viss mening är slående är tenderar att definitionen sätter igång närmas ytterligare namn för att kommer att bli är bort från ifrån på detta utrymme, även när även på detta i själva verket fakta är ett intryck som inte är det sin helhelt lämpligt. På övergående ett tag lärde vi oss händelsen från Assassin’s Creed Infinity, antagen tenderar att vara det finns en sorters plattform nyheter247 skriver angående utan kostnad tenderar att spela relaterat ytterligare Ubisoft-serien råda över vi vetat inom ett antal kalenderår tenderar att nyheter247 skriver om-sektorn titta på Halo Infinite sarà gratis att spela men även nu har vi en betraktat metoder till det kommer organiseras hela årstider för att konstigt direkttjänster (angående än på ett en alltför stor mängd mycket mindre tvångsmässigt tillvägagångssätt än vi fruktade), igår framkom och extra bekräftelserPS5 exklusivt från Haven Games, Jade Raymonds studio, är en online GaaS men även just inom morse lärde vi oss ombyggnaden från PES ytterligare eFootball, även det finns en live-tjänst titta på ett antal ivrig spelare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eleven + five =