Genshin Impact: den nya karaktären Kamisato Ayaka visas i en trailerGenshin Impact: den nya karaktären Kamisato Ayaka visas i en trailer
Genom användning av ankomsten från framställning 2.0 kommer till och med den nya karaktären Kamisato Ayaka, huvudpersonen inom denna nya trailer från Genshin Impact .. Genshin Impact återvänder med avsikt att nuvarande sig i form av det finns en ny trailer fokuserad på den nya karaktären Kamisato Ayaka, för att är ett segment av nyheterna som inkluderar framställning 2.0 från MiHoYo-spelet, förväntas allaredan det följande varje vecka. Vänta bara några få dagar av den anledningen som märkte vi hela bunten i detalj ingående i fråga om 2.0-versionen från Genshin Impact, för att anlände den 21 juli 2021 och eftersom närma sig tenderar att medföra en hel del nya för att den nya regionen Inazuma, korssparningsfunktionen mellan de som antal plattformarna och därav tre nya spelbara karaktärer …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ten − 2 =