Kafkanya, Alessio De Santa och Renato Franchi kommer att vara huvudpersonerna i Mix & MatchIkväll via inledning 21:30 närma sig vi tenderar att vara ett gäng titta på att iaktta 6:e avsnittet från Kombinera & Match, ett livestreamingsevenemang organiserat från Milan Games Week och därav “drivs från Monster Energy”. Det kommer vara potentiellt tenderar att observera showen på MGW_X Twitch-kanalen eller omedelbart på Twitch-kanalen, för att du kommer titta på enkelhets skull dessutom vi upptäcker att inom spetsen titta på den den här typen det nyhet. Gästerna på dagens show är den välbekanta streameren Virginia “Kafkanya” Gambatesa, Alessio De som Santa, det finns en manusförfattare och därav det finns en berättandexpert och därav marknadschef titta på Panini Comics Renato Franchi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ten + 4 =