Cruis’n Blast på Nintendo Switch, släppdatum och trailer för det nya racingspeletCruis'n Blast på Nintendo Switch, släppdatum och trailer för det nya racingspelet
Cruis’n Blast återvänder att kunna nuvarande sig genom användning av det finns en trailer på Nintendo Switch, genom användning av tillkännagivandet från släppdatumet inställt vara uppmärksam på september 2021 .. Cruis’n Blast även har ett släppdatum på Nintendo Switch, liksom det finns en ny trailer för att framföra extra från på detta intressanta tävlingsspel för att inte för länge sedan tillkännagavs titta på Nintendo-konsolen, för att påminner i fråga om atmosfären men även stilen inom den gamla Cruis’n-serien men även närma sig tillgänglig på marknaden den 14 september 2021. Sporten är ett någorlunda klassiskt arkadspel, som höras av dig tävla på banor för att kännetecknas från antal miljöer men även genom användning av antal bilar. Färgstilen …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

7 + one =