Sonic Colors: Ultimate, en trailer visar alla förbättringar som kommer till konsoler och PCSonic Colors: Ultimate, en trailer visar alla förbättringar som kommer till konsoler och PC
SEGA råda över lanserad det finns en ny trailer se fram emot Sonic Colors: Ultimate under vilket den lyfter resultat i varendaste utvecklingar den råda över gjort se fram emot sporten för att levereras till konsoler men även PC. SEGA råda över lanserad det finns en ny trailer se fram emot Sonic Colors: Ultimate. På ett par minuter platser förläggaren inom huvudmål varendaste utvecklingar pojken råda över betraktas som se fram emot att markera kommande sporten Nintendo Switch, Ps 4, Xbox One men även PC det efterföljande 7 september. Sonic Colors: Ultimate är i sanningen den omgjorda versionen resten av att markera hyllade 2010-kapitlet resten av den blå igelkotten. Den den här typen första spotlight-trailern presentera Dr. Eggmans Interstellar Amusement Park, under vilket …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 − one =