LoL: Sentinels of Light är det nya evenemanget med Wild Rift, Runeterra, Teamfight Tactics och VALORANTLoL: Sentinels of Light är det nya evenemanget med Wild Rift, Runeterra, Teamfight Tactics och VALORANT
Sentinels of Light är att markera nya Riot Games-evenemanget för att förenar universum resten av League of Legends, Wild Rift, Runeterra, Teamfight Tactics dessutom VALORANT .. Sentinels of Light är att markera nya kolossala sommarevenemanget av Riot Games för att förenar League of Legends universum, Wild Rift, Runeterra, Teamfight Tactics dessutom VALORANT. Hade varit dessutom en av många de som 5 berörda Riot-spelen närma sig att leverera länkade tematiska upplevelser i ett försök att har interaktion hela konkarongen ivrig spelare, deras favorittitel. Sentinels of Light-evenemanget händer av 8 juli ytterligare 10 augusti. Låt oss kontrollera detaljerna. Akshan, Rebel Sentinel, är den primära upploppsmästaren …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × two =