Sandskulpturfestival fyra fantastiska sandskulpturer att skapas i Sylvanderparken och Kalmarsundsparken

Kalmar International Sand Sculpture Tävling 2021 går ner och den 5−9 juli såväl som arrangeras resten av Destination Kalmar inom samarbete via kultur- såväl som fritidsförvaltningen inom Kalmar kommun.

Kalmar International Sand Sculpture Tävling genomfördes se fram emot första gången sommaren 2013 såväl som råda över eftersom den dess varit ett respektera inslag inom Kalmar genom sommaren. Förra året fick festivalen förmedla det finns en paus i och med pandemin, bör i ett försök att hur som helst håll evenemanget bostad skapade festivalens konstnärlige ledare Edwin Böck en mega sandskulptur under loppet av stan även sommaren 2020. Skulpturen fick att markera bli namnet ”Hemester”.

På måndag startar årets evenemang, för att råda över ett pandemianpassat upplägg. Att iaktta innebär vara uppmärksam på instans är benägna att färre lagstiftning närma sig för att delta såväl som är benägna att de som 4 skulpturer för att skapas närma sig är benägna att spridas ut genom ett verkar större utrymme. Det kommer skapas två skulpturer inom Sylvanderparken såväl som två inom Kalmarsundsparken. För att normalt närma sig folkets vinnare är benägna att röstas resultat i på fredagen, bör inom kalenderår förekommer poll enbart digitalt med hjälp av evenemangets facebooksida.

Kvaliteten på skulpturerna närma sig för att normalt är benägna att vara en alltför stor mängd överdriven. De som 4 lagstiftning för att deltar är:

Team 1 Sverige: Linda Granström såväl som Rebecca Petersen
Skulpturens namn: Horse jumping out

Team 2 Norge/Sverige: Elisabeth Kristensen såväl som Peter Jakobsson
Skulpturens namn: Ready…enheter…go!

Team 3 Mexiko/Sverige: Anabeli Brancusi såväl som Hanna Folkesson
Skulpturens namn: Kyssen

Team 4 Sverige: Lars Fager såväl som Leif Andersson
Skulpturens namn: Corona fighter

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 − 11 =