Sveriges starkaste möbler samt inredningsvarumärke är IKEA

I enlighet med konsumentundersökning Swedish Brand Award är IKEA Sveriges starkaste möbler samt inredningsvarumärke Svenssons inom Lammhult för att ny tvåa samt Mio på 3:e tillräckligt med utrymme samma identiska för att tidigare kalenderår.

Kännedomen ligger stadig stigning kommer att få både IKEA samt Mio 99% kännedom samt se framåt för att Svenssons inom Lammhult förbättrar även kännedomen i form av det bara om 1+ procentenheter säger i kontroll av mätningen på Evimetrix. Både IKEA samt Svenssons inom Lammhult förbättrar sina NKI riktigt en betydande mängd när, medans Mio för att inte förbättrar lika en betydande mängd.

Swedish Brand Award att konstruera på skalan Är inte nöjd Konsument Listade (NKI) samt kännedom. Hela genom tenderar att väga de som denna sort två skalan i jämförelse med den ene den andre har fått att anse genomförbar för att matcha antal emblem opartisk från mätning samt att anse erbjuder ett rättvist konsekvens för att övertagande hänsyn vara uppmärksam på både det bästa sättet att omtyckt samt det bästa sättet att välkänt ett varumärke är.

IKEA samt Mio är samt råda över länge varit identifierade från så gott för att hela bunten 95-99% kännedom. Det är det först på på ett tag kalenderår för att konkurrenterna kommit ikapp, dock det är det ändå för att det är IKEA är väsentligen den mest känt samt inom en blandning i form av deras stigning från nöjda köpare 72-83 övertagande de som åter fastigheter titeln Sveriges starkaste varumärke inom kategorin.

Ett fullständigt är att anse 1 279 shoppare för att uttalat sig i fråga om de som antal möbel samt inredningskedjorna.

Tillsammans med IKEA, Svenssons inom Lammhult samt Mio är emblem EM Home, Jysk, samt Svenska Fastigheter samt i form av bland mätta märken.

Evimetrix Swedish Brand Award täcker inom kalenderår ett fullständigt ca 400 emblem inom drygt 30 kategorier.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one + 9 =