Åhléns nya strategi köpa en Sellpy-kasse sälj dina varor i andrahand på Sellpy

0

Åhléns nya teknik inom ett samarbete genom användning av sellpy är redo att för tillfället är köpare simpelt dumpa sina {köpta} merchandise på andrahandsmarknaden sellpy i riktning bort den 16 juni är redo att man gå komma in på åhlens hemsida med avsikt att köpa det finns en Sellpy-påse se fram emot 19 kronor för att man eftersom den packar genom användning av de som varor man själva behöver dumpa.

Hela genom Sellpy är att anse uppnåelig att förlänga för livsspannet på de som utfärdar man för att inte lång sikt behöver ha eller behöver även låta de som komma vara uppmärksam på finare nytta hos någon person en annan. Åhléns köpare är redo att för tillfället är köpa det finns en Sellpy-påse med hjälp av åhlens.undersöka med avsikt att själva dumpa utfärdar genom användning av mål är benägna att uppmuntra shoppare vara uppmärksam på extra hållbar konsumtion hela genom är benägna att leverera finare vara på att anse för att allaredan finns.

Behov se fram emot extra hållbar konsumtion förbättrar alltmer denna sort är second hand ett otroligt av andra. Vi behöver möjliggör varor för att producerats används så under lång tid som uppnåelig även tycker på grund av detta faktum det är det skojigt att leverera Åhléns köpare ett simpelt tillvägagångssätt är benägna att dumpa second hand, säger Sverigechef på Sellpy.

Leave a Reply