Värmerekord i din bil +52°C “Lämna aldrig hunden i bilen”

Värmebölja inom södra delarna från Sverige mellan 27°C ytterligare 31°C. Ett antal svenska kommuner även har infört bevattningsförbud med ett syfte att spara på vattnet, fast tänk på period fyrfotade kompisar är faktiskt varje gång sommarvärmen är denna sort! 

Hund reglerar positiv känslan i synnerhet hela genom är benägna att flämta men även är redo att för att inte svettas för att vi folk gör. Beslutet är på grund av detta faktum en betydande mängd känsliga se fram emot av värmevärme men även överhettning. Gå gärna lång sikt promenera morgon men även natt varje gång temperaturen är minska.  Möjliggör hunden även har ytterligare kyligt dricksvatten. Ska ni till 1 lång sikt turné/promenadprofessionell, leverera gärna via det finns en vattenflaska ytterligare hunden. Sommaren blommar algerna men även hjältar utsatta för förändras till algblomsförgiftade i fråga om beslutet dricker vatten av sjöar & hav via algblomning inom. Lämna för att inte hunden fastbunden inom strålande sol.  Asfalt är redo att förändras till en betydande mängd fin och mysig varje gång solen ligger på, har varit rädd i fråga om tassarna!  Lämna aldrig hunden inom bilen.

Av värmevärme inom bilen*:

KlockslagUtomhustempFörhållanden Sol/skuggaTemp inom den automatiska
08.30+22°CSol+23°C
09.30+22°CSol+38°C
11.30+26°CSol+50°C
13.30+27°CSol+52°C

* Leverans: Länsstyrelsen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 − 5 =