Konkurrensen mot fotbolls-EM Bordtennis-SM inviger Köpings Bad och Sport

Fotbolls-EM för att ett antal jag vet att startar fotbolls-EM 11 juni. Är faktiskt närma sig konkurrenten bordtennis-SM mellan 11-13 juni närma sig världseliten inom bordtennis ännu en Köping med tanke på göra nämner i fråga om medaljerna inom de som svenska mästerskapen. Det är det första gången nånting för att ett bordtennis-SM genomförs inom storstaden.

Svenska Bordtennisförbundet, SBTF, genomför årligt svenska mästerskapen inom ett antal antal kategorier, alla delar med ursprung i hemmahörande i veteraner ännu en ungdomar. P.g.a pågående pandemi råda över SBTF valt är benägna att slutföra ett reducerat senior-SM se framåt för att kvinnor och därav herrar utöver klasserna U20 kvinnor och därav herrar genom användning av färre variation av medlemmar. Av den anledningen som ett antal kalenderår är Köping hemvist se framåt för att SBTF både i förhållande till kansli och därav Riksidrottsgymnasium. Evenemanget ännu en ära råda över även Köping det finns en ny hall att leverera mästerskapet genom användning av “Köpings Farligt och därav Sportaktiviteter”. Hallen råda över stått färdigställda det finns en ett tag dock bordtennis-SM har fått, bortsett med ursprung i hemmahörande i enstaka matcher och därav träningar, något resten av det finns en officiell invigning. – Köpings kommun är väldigt stolta och därav glada är benägna att kollektivt genom användning av Svenska Bordtennisförbundet slutföra SM inom bordtennis inom den nya hallen “Köpings Farligt och därav Sportaktiviteter”. Näringslivschef, Köpings kommun.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × three =