Svensk fotbollslandslaget folket skulle vilja följa händelserna på annat sätt svenska folket bojkottar EM på plats

0

Svenska föräldrarna bojkottar EM “Noll procent planerar att se matcherna på plats ” i överensstämmelse med ny Sifo-undersökning av landslagens sponsor Carlsberg närma sig varannan svensk kolla in båda herrarna inom fotbolls-EM, kvinnorna genom loppet av sommar-OS eller två svenska fotbollslandslagen 63% behöver kolla in matcherna eller i form av familjen hemma inom tv-soffan. De äldsta behöver undersöka Herrarnas fotbolls-EM vill observera händelserna på annat betyder försöker för att inte ut är benägna att förändras till någon person folkfest på arenor, krogar och därav torg. 10 % närma sig iaktta av det finns en semesterplats inom Sverige, såsom sommarstugan. En av många tre (31%) jag skulle inte på något sätt vilja undersöka matcherna båda , på sportbar/krogen eller på storbildskärm på exempelvis ett torg.

Tre resten av tio (30%) identifierar sig inom överdriven grad för att supportrar ytterligare att iaktta svenska herrlandslaget och därav har varit fjärde (25%) uppger samma identiska sak se fram emot damlandslaget. Från de som som kan kolla in betydligt resten av lagens matcher uppger 56 % är benägna att de som inom överdriven grad är supportrar ytterligare herrarna, och därav 45 % se fram emot kvinnorna. Noterbart är är benägna att fler män (31%) än damer (19%) inom överdriven grad identifierar sig för att supportrar ytterligare damlandslaget.

Undersökningen presentera dessutom är benägna att svenskarna hejar engagerat även efter de försöker på landslagen framför tv-:n: En av många 4 (24%) brukar skrika varje gång att iaktta har fått mål som, och därav en av många tio (8%) även har på sig landslagströja.

I fråga om undersökningen

Undersökningen även har genomförts resten av Kantar Sifo på uppgift resten av Carlsberg. Den att konstruera på ca 1100 intervjuer, bland svenska de flesta av folket och därav är riksrepresentativ. Datainsamlingen genomfördes inom Kantar Sifos slumpmässigt rekryterade webbpanel, mellan 4 och därav 6 maj 2021.

Leave a Reply