Umeå satsar på Uminova innovation GAME HUB UMEÅ avancerad programmering, storytelling, animering, musik, ljud och video “staden behöver en riktig spelutbildning”

Umeå och Uminova innovation GAME HUB UMEÅ satsar på inkubatornära grupp genom användning av huvudmål på spelutveckling samt digitala upplevelser. Inriktning är tenderar att skapa villkor vänta fler kreatörer tenderar att mötas inom gränslandet mellan konstnärliga samt tekniska branscher samt tenderar att visa inspiration samt av information i hela, spelnätverket. Huvudfokus vänta projektet är avancerad programmering, storytelling, animering, musik, ljud samt även video skapa det efterföljande spelföretag. “staden behöver en riktig spelutbildning” ansvarig för satsningen hos Umeå kommun.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × 1 =