UEFA sätter ihop “grekiskt tillstånd” se framåt för att Serbien

Att markera “grekiska scenariot”, utländska välja så att pröva rättvis inom de som mest viktiga matcherna, närma sig UEFA är benägna att ansöka inom Serbien. UEFA fundera på är benägna att inleda tillfälliga dessutom tvångsåtgärder, efter är benägna att utredningarna bekräftade är benägna att ett antal matcher inom Serbien har varit riggade, skriver “Novosti” dessutom citerar sina källor inom European House of Football.

“UEFA, när som helst att anse finns misstankar i fråga om olagliga , för att för tillfället är inom serbisk fotbollsfolks, råda över ganska mycket exakta handlingsinstrument. “Nyckelpositioner inom administrationen, vara uppmärksam på instans generalsekreterare, tas resten av det finns en utlänning dessutom individer med ursprung i hemmahörande i UEFA utses vara uppmärksam på domarorganisationen genom loppet av det finns en viss ett tag”, står att anse inom “Novosti”.
Den serbiska Super League råda över varit inom huvudfokus de som mest uppdaterade veckorna i och med de som omtvistade summorna. Ett krig i jämförelse med “fotbollsmafiaen” förklarades resten av Serbiens president Aleksandar Vucic på tisdag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × three =