Newcastle “krossade” Leicester bort!

Newcastle lyckades nå en fängslande 2: 4-seger borta inom Leicester, fortsatte sin oväntade fi ne skick inom mål som inom Premier League, men även tillät parallellt för att inte “rävarna” är benägna att säkra ett ställe inom Champions League.

Joe Willock tog 22: e minuten laget ta sig an Steve Bruce inom ledningen, se fram emot Paul Damet inom den 35: e minuten med tanke på accelerera ledningen ta sig an 0: 2. Kalam Wilson inom den 65: e minuten vidimerade triumfen se fram emot Newcastle, med tanke på accelerera ta sig an 0: 4 inom den 74: e minuten. Albrighton inom 80: e minuten men även Iheanacho sju min på ett tag försvarade värdens ära.
Leicester, via bara för att tre matcher vistelser ta sig an den tipsa från sin säsong, fortsätter att vara 3:e via 63 poäng, bara för att två efter fjärde placerade Chelsea men även 5 längre fram än 5:e placerade West Ham. Newcastle, efter bekymmer med tanke på laget närma sig är benägna att förflyttas med ursprung i hemmahörande i ligan, ligger för tillfället är på 13: e tillräckligt med utrymme via 39 poäng.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eighteen − 5 =