Sony Xperia Pro-smarttelefonen HDMI, 12/512 GB råda över anlänt vara uppmärksam på Europa släpps inom Sverige 18 Maj 2021

0
Xperia Pro närma sig är benägna att säljas inom UK, Tyskland de brukar nordiska länderna. Förbeställningar accepteras så här tidigt såväl som försäljningens officiella börja närma sig mer benägna är benägna att vara den 14 maj vara uppmärksam på Europa släpps inom Sverige 18 Maj 2021.
Huvudfunktionen se fram emot den den här typen smarttelefonen är är benägna att den kan tillämpas för att det finns en yttre bildskärm såväl som kvalitetsskärm inom en blandning i form av det finns en Sony Alpha-digitalkamera, såväl som anslutningen görs i form av det finns en microHDMI-kontakt. Smarttelefonen är redo att ladda citerar fotografier såväl som klipp för att tagits i form av kameran inom realtid grund av den rusar 5G-anslutningen.
Såväl som är Xperia Professionell normalt det finns en extra hållbar utgåva från Xperia 1 II, som ett resultat av specifikationerna är cirka desamma. Xperia Professionell stöder ändå för att inte trådlös laddning såväl som finns bara för att inom det finns en utgåva i form av 12 GB RAM såväl som 512 GB, såväl som fodralet är tillverkat från plast.

Leave a Reply