Mafia 4 karaktärer, inställning och därav historisk period avslöjad från det finns en läcka

0

De som första detaljerna som är tänkta att verkar online- genom det finns en läcka Mafia 4, ett nytt kapitel inom serien 2K och därav Hangar Games för att fram till nu men för att inte formellt råda över tillkännagivits. Baserat på före rykten är sporten emellertid hela tillväxt och därav genom användning av denna nya läcka råda över vi risk är benägna att kontrollera att markera karaktärerna, arrangera och därav den historiska perioden.

Läckaget säger är benägna att inom Mafia 4 närma sig att markera är benägna att det har varit det det finns en korrupt polis och därav det finns en besluta för att försök placera upphöra vänta mafias makt. Den primära, Hain, befinner sig involverad inom brottvärlden hela genom det finns en omgång från illegal vadslagning. Handlingen kommer inte att göra är benägna att vara sin helhelt linjär som ett resultat av spelaren är redo att för att hitta i fråga om mannen behöver förlänga det finns en brottsling eller är benägna att placera upphöra vänta spelets kriminella föreningar. Hörsay handlar för att inte i fråga om ett antal sista, fast de kanske vara inom linje genom användning av tanken är benägna att för att hitta tips om hur man man ska gå vidare ta sig an handlingen. Fast vi kan också ha förmågan att spela för att besluta, genom användning av uppgift grundade på rättegångar i opposition att mafiaen.
Baserat på vad för att råda över avslöjats närma sig Mafia 4 är benägna att äga rum extra tätort, tillsammans med Lost Heaven och därav Saint Fortuna, och därav hela det finns en ett tag i riktning bort 1940-talet ta sig an 1980-talet. Tragiskt är på detta alla bitar vi alla vet att fram till nu.
För att hela tiden påminner vi dig i fråga om är benägna att vi pratar i fråga om det finns en berömmelse, för att inte officiell förklaring. Källan är anonym och därav hävdar är benägna att mannen har lyckligtvis fått dessa skyldigheter hela genom personer inuti ESRB (klassificeringsorgan, för att vår PEGI). Göra en ersättning för är benägna att sporten för att inte ens råda över meddelats men är att markera ovanligt är benägna att ESRB råda över ta sig an allihop dessa huvudpunkterna. Normalt bör läckor full från förklaring för att denna dessutom behandlas genom användning av varning. Vi är redo att ändå för att inte formellt förneka vad för att rapporteras.
Det finns en sak är bunden, Mafia 4 är bra betyg på ganska mycket av fanslistor, särdeles efter att markera utmärkta arbetet genom användning av Mafia Definitive Edition.

[ad_2]

Leave a Reply