Sega-speluppföljare ifrån PlayStation Store avslöjad för tidigt?

0

Lost Judgment verkar vara uppföljare till dom, Segas actionspel av teamet som ansvarar för Yakuza: det verkar som om titeln är dök upp i förväg förutse den officiella presentationen som planeras i morgon, oavsiktligt läckt ut Japansk PlayStation Store.

Allt som har dykt upp för tillfället är en skärmdump som visas i a tweet kom igen Återställ, vilket dock var snabbt raderade, tagna av en användare som befann sig med bilden av spelet placerad som en överraskning bland nyheterna om PlayStation Store. Uppenbarligen är Sega-titeln läckt ut på något sätt i förväg online, några timmar efter den schemalagda presentationen. Skärmdumpen togs fortfarande och publicerades igen från andra källor, som du kan se i denna Wario64-tweet.
Faktum är att en nedräkning på SEGA: s webbplats pekar på imorgon, 7 maj 2021. Under de senaste dagarna har vi också sett olika ledtrådar som tycktes peka på en påstådd dom 2, som t.ex. kort teaser trailer som väntar på den officiella avslöjandet och även korta spelvideor som förberedelse för tillkännagivandet.

Dom har precis kommit på PS5, Xbox Series X | S och Stadia och en uppföljare kan vara på väg

Som ofta händer med nedräkning, kan överraskningen ha förstörts några timmar efter nedräkningen, i det här fallet inte från en tryckt tidning utan från PlayStation Store direkt.
Under alla omständigheter har testerna avbrutits och allt som återstår är att vänta på den officiella presentationen som planeras i morgon: vad vi för tillfället vet är att titeln ska vara förlorad dom, åtminstone i Japan, och därför bör vara en uppföljare till Judgment, spelet action bygger på motorn och den övergripande strukturen i Yakuza-serien av samma team nyligen landade också på PS5 och Xbox Series X | S.

[ad_2]

Leave a Reply