Clippers mottagit striden i fråga om LA, Westbrook ägde rum inträffade intill Robertsons rekord

Los Angeles stadsderby tillhörde Clippers. De som befintlig mästarna Lakers, utan ut en LeBron James, bli besegrad 94: 118. Individuellt markerade Russell Westbrook igår natt inom NBA. Washington-försvararen spelade kommer in den hundra och åttionde triple-double inom sin yrke. Det finns en match via sådan statistik skiljer honom med ursprung i hemmahörande i Oscar Robertsons absoluta rekord.

Clippers ägde rum inträffade ytterligare segern genom Lakers via ett lagspel. Sju basketspelare fick dubbelsiffriga poäng. Den förmodligen den mest effektiva har varit Paul George via 24 poäng, sju returer dessutom 5 assist. Lakers leddes resten av Kyle Kuzma via 24 poäng.
Via denna seger klättrade Clippers ytterligare 3:e tillräckligt med utrymme inom tabellen inom Western Conference, Lakers ligger på 6:e tillräckligt med utrymme. I fråga om de upprätthåller dessa positioner hela de som mest uppdaterade 5 matcherna, möts Clippers dessutom Lakers inom första omgången resten av slutspelet.
Washington Wizards slog Toronto 131: 129 efter det finns en extra tid. Via på detta nederlag lämnades Toronto utan ut en sannolikhet är benägna att kvalificera sig se fram emot slutspelet.
Russell Westbrook slutligen slutar matchen via 13 poäng dessutom 17 returer dessutom assist. Westbrook spelade kommer in sin 6:e trippeldubbel inom sina sju mest uppdaterade matcher. Inom sin yrke spelade pojken kommer in 180 trippel-dubbla matcher. Oscar Robertson även har det finns en ytterligare på den eviga listan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × five =